Olen Kaisa Saarentola, Suomen Valmentajat ry:n jäsen ja ammatiltani liikunnanohjaaja ja personal trainer. Olen valmentanut, ohjannut ja auttanut ihmisiä pääsemään kuntoon yli 30 vuoden ajan. Rakastan liikuntaa ja olen nähnyt kuinka tärkeää on, että jokainen löytää oman tapansa liikkua. Liikunta toimii silloin elämän voimavarana ja iloa tuottavana asiana. Teen henkilökohtaiset kuntosuunnitelmat huomioiden jokaisen asiakaan lähtötason, elämäntilanteen ja mieltymykset.

Olen toiminut koko ikäni Personal Trainerina ja nuoresta asti missioni on ollut auttaa ihmisiä kuntoon. Olen golf opettaja Tapani Saarentolan vaimo ja viiden lapsen äiti. Olen omassa elämässäni kokeillut jaksamisen rajoja ja saanut todeta, että kuntoilusta saa voimavaroja, joilla selviää tiukoistakin paikoista. Liikunnan kipinä ei ole minulta sammunut vaan saan siitä uutta voimaa jatkuvasti ja siksi haluan jakaa sitä muillekkin. Minusta jokainen ihminen on tärkeä ja jokaisella on oikeus inhimilliseen elämään.

Espanjassa

Aurinkorannikolla toimin Personal Trainerinä ja fysiikka valmentajana FUGE GOLF Team LAURO:n golffareille.  Pidän erilaisia tunteja ja kursseja Kaisan Sporttiklubissa.

Suomessa

Toimin 10 vuotta valtakunnallisen Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) -ohjelman kenttäpäällikkönä  Olin mukana luomassa uudenlaista Tartu Tilaisuuteen painonhallinta- ja elämäntapamuutosohjelmaa Suomeen. WHO (Maailman Terveysjärjestö ) palkitsi ohjelman 2009. Olin organisoimassa ja rakentamassa SuomiMies seikkailee-kampanjaa, sekä toimin Kunnon Laiva koulutusristeilyn ideoijana ja organisoijana

Olen työskennellyt mm Naisten Kympissä juoksijoiden valmentajana, sekä tilaisuuksien kuuluttajana. Suomen Urheiluliitossa olin mukana massaliikuntaprojektissa kuten Helsinki City Marathon, Sportti Klubi toiminta, Suomi Juoksee viesti.

Olen ideoinut ja tuottanut kaksi TV sarjaa liikunnasta ja hyvinvoinnista MTV3:lle. Olen kirjoittanut valmennus- ja kuntoiluohjeita eri lehdille kuten Apu, Kauneus ja Terveys, Jade, Me Naiset, Valmennus ja Kuntoilu. Eri radioille olen tuottanut liikunta-aiheisia ohjelmia.

IMG_2302